Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Ένας Λόγος Παραπάνω - Ημέρες ΡαδιοφώνουΌσοι βρίσκεστε στην Αθήνα έχετε την μεγάλη ευκαιρία να επισκεφτείτε τον πολυχώρο του Gazarte.Πραγματικά αυτό το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε Κυριακή είναι το λιγότερο συγκλονιστικό.Και το εντυπωσιακό είναι ότι δεν κοστίζει.Στους καιρούς που ζούμε είναι ευκαιρία μεγατόνων να βρεθεί κάποιος εκεί.Με οικοδεσπότες δύο σπουδαία μυαλά την Λίνα Νικολακοπούλου και τον μάστορα των ερτζιανών Μάκη Προβατά.Δείτε λοιπόν τί γίνεται εκεί πέρα.

"Ένας λόγος παραπάνω" είναι ο τίτλος μίας ενότητας συνεντεύξεων από ανθρώπους της Τέχνης και της Διανόησης στη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Μάκη Προβατά. Μια συζήτηση δίχως φόβο και με πάθος, που οι απόψεις των καλεσμένων έχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα ειδικά στις μέρες που διανύουμε. Τόπος συνάντησης, το Loft του πολυχώρου Gazarte, κάθε Κυριακή απόγευμα στις 6:30 με ζεστό μυρωδάτο καφέ και αγαπημένα κουλουράκια. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Στο τέλος κάθε συνέντευξης, πού διαρκεί μία ώρα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις στον καλεσμένο ή την καλεσμένη. Οι βραδιές θα εμπλουτίζονται με οπτικοαουστικό υλικό σχετικό με το κάθε θέμα.

Το ραδιόφωνο μετά την τηλεόραση, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, αρνητικό εν πολλοίς, την περίοδο της πλαστής μας ευημερίας. Τώρα καλείται να παίξει έναν άλλο ρόλο....
Μπορεί;

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, οι καλεσμένοι της Λίνας Νικολακοπούλου και του Μάκη Προβατά, Παύλος Τσίμας (δημοσιογράφος), Κατερίνα Ακριβοπούλου (ΣΚΑΪ 100,3), Βασίλης Χιώτης (Διευθυντής Βήμα 99,5), Αντώνης Κοκορίκος (FLASH 96), Γιάννης Καλαμίτσης (REAL 97,8) και ο Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetradio.gr), προσπάθησαν να απαντήσουν αυτή την ερώτηση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ό,τι θές κερνάει το κατάστημα...