Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Περι άρσης.....



Λοιπόν παιδάκια του Υπουργείου,άρση απορρήτου,δεν γίνεται σε ιστολόγια,όσο αυτά υπάγονται στην google και έχουν κατάληξη(.com),δηλαδή υπάγονται στην νομοθεσία των Αμερικανοτσολιάδων.Τώρα εγώ προσωπικά τον συγκεκριμένο νόμο που περιφέρεται σαν μαλάκας έξι χρόνια,δεν τον φοβάμαι,διότι δεν είμαι ούτε πιτσιρίκος,ούτε preza tv.Γενικότερα δεν είναι προέκταση του τέτοιου μου το πώς θα κράξω σας ανώνυμος έναν πολιτικάντη,ή να στοχοποιήσω κάποιον,αυτά είναι για τους κίναιδους.Αλλά εφόσον γουστάρετε να βγάζετε στην επιφάνεια το θέμα κάθε χρόνο,σας προτείνω από που να ξεκινήσει η άρση.
Πρόσφατα τον ανακάλυψα και γέλασα πολύ,γιατί η μαλακία και η δηθενιά σε αυτή την χώρα είναι αστείρευτη.Το ιστολόγιο τιτλοφορείται ως <Είναι Μαστ> και πίσω από αυτό βρίσκεται ο ογκόλιθος της showbiz και των media Νίκος Μαστοράκης.Η πλάκα είναι ότι ο αντιπαθητικός αυτός γλόμπος με το καπέλο gold fm(έχει σκουριάσει),νομίζει ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο.Δεν άντεξα και διάβασα καμια δεκαριά και βάλε κείμενά του,και αμέσως,αναφώνησα,<α τον καημένο>.Δεν υπάρχει άνθρωπινο είδος που να μην έχει κράξει(ακόμα και τον Ζουγανέλη με τον Χάρρυ Κλυν),κάνει κριτική στην πολιτική επικαιρότητα σαν παιδί του λαού,τύφλα να χει ο <Ταρζάν>,και με ένα σκωπτικό ύφος νομίζει ότι θα τα πηδήξει όλα.Περιαυτολογεί ασύστολα,γράφει την δική του σκοπιά για την περιβόητη εκπομπή με τους κρατούμενους του ΚΕΒΟΠ,ανεβάζει την επιστολή του προς τον δικτάτορα Ιωαννίδη το 2008 και άλλα ωραία.
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτόν τον συμπλεγματικό <καπελαδούρα>,απλά όταν στήνεις την showbiz με τις ξανθές υπεργκόμενες με τις βυζάρες και μου το βαφτίζεις ψυχαγωγία,όταν έχεις μετατρέψει ένα λαϊκό μέσο σε πορνείο,και ήσουν από αυτούς που έστησες όλη αυτή την απάτη,κάτσε αναπαυτικά στην καρέκλα σου,άσε να μιλήσει και κανένας άλλος.

Έτσι λοιπόν και εγώ ως συγγραφέας και ιδιοκτήτης του μπλογκ,προτείνω στον κύριο Υπουργό Άρση Καπέλου στον Νίκο Μαστο(υ)ράκη,και στη συνέχεια άρση μίνι φούστας στα ανδρείκελα της ιδιωτικής τηλεόρασης που τον προσκαλούν μετά βαΐων και κλάδων,στις εκπομπες τους,χωρις να βαζουν την ενδειξη που βαζει το extra 3 τα μεσανυχτα.Και τωρα παμε να παρουμε μια ανασα με τον ποιοτικο blogger κριτη των παντων Νικο Μαστο(υ)ρακη.Τηλεόραση για πορνολάγνους.

2 σχόλια:

  1. Αρβυλακο μου, αν τα εννοεις αυτα που λες, και δει αυτα περι ηλικιας σου, σου ανακοινωνω οτι εχεις ενα συμμαχο στο πλαι σου. Keep on rockin'!

    ΥΓ. Μια προταση: βαλε τη μουσικουλα σου λιγο πιο πανω για να μπορει να την απενεργοποιησει καποιος που ακουει κατι αλλο τη στιγμη που σε διαβαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να κάνω χειρουργική επέμβαση του μαστού μείωση. Τουρκία mezdeği dr ali, αλλά δεν ξέρω περίπου.
    Meme estetiği

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ό,τι θές κερνάει το κατάστημα...