Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Για να δούμε....


Την πρόταση να δημιουργηθεί «γειτονιά του έρωτα» σε μη κατοικημένη περιοχή της Θεσσαλονίκης, που θα οριοθετήσει ο Οργανισμός Ρυθμιστικού, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε, σήμερα, στο δημαρχείο με αντιπροσωπεία ιεροδούλων.
Αυτη λοιπον ειναι η ειδηση και οπως γινεται συνηθως πρεπει να κραταμε την ουσια,να την εξετασουμε σωστα και να την δουμε σφαιρικα.Υπαρχει μεγαλο προβλημα με την πορνεια(σημερα θα ασχοληθουμ με την πορνεια της σαρκος,σε επομενες αναρτησεις θα εξετασουμε και αυτες του πνευματος),καθως κοπελες απο αλλα κρατη οπως η πρωην Σοβιετικη Ενωση και η Αφρικη καταφθανουν στη Ψωροκωσταινα για μια καλυτερη τυχη,αλλα δυστυχως πεφτουν στα διχτυα της πορνειας.
Το θεμα ειναι οτι βλεπω κατι τυπους στο δρομο που βριζουν και τις εξευτιλιζουν σα να ειναι ζωα(συγγνωμη ζωα).Αντι λοιπον κα κυνηγησουν τους μαστρωπους και ολους τους παρατρεχαμενους,κυνηγανε τα κοριτσια.Και φτανει πια με ολους αυτους τους συμπλεγματικους ανθρωπους,που αντιμετωπιζουν την ιεροδουλη σαν εξωγηινο!!
Ο Μπουταρης προτεινε κατι πολυ σωστο,και δειχνει οτι δεν εχει κομπλεξ με τετοια θεματα.Ισως με αυτόν τον τρόπο να καταπολεμηθεί ένα μέρος της πορνείας στους δρόμους και να σταματήσει αυτό το χάλι με γυναίκες να εκδίδονται μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών και να υποβαθμίζουν τις περιοχές.Φτάνει πια!!
Αλλά αυτή την τακτική θα την εξηγήσω σε επόμενο ποστ,σχετικά με την υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου με την τακτική "πετάω στο δρόμο πρεζάκια και πουτάνες" για να μη κυκλοφορεί κανείς,και να μην αγοράζει κανεις!Ρίχνω τις τιμές των διαμερισμάτων σε εξευτελιστικά ποσά και μετά έρχομαι εγώ ο αρχιδάτος επιχειρηματίας και σηκώνω μεζονέτες και τις πουλάω έναντι χρυσού στη ψωνισμένη ντίβα της Κηφισιάς!

ΥΓ 1 Μπράβο λοιπόν στο Γιάννη Μπουτάρη που αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα τόσο σημαντικό θέμα(σειρά σου Καμίνη),καθώς δείχνει ότι ξέρει να συζητάει πολιτισμένα.Καθώς συναντήθηκε με κατοίκους της δυτικής πλευρας της πόλης για να ακούσει τις απόψεις τους πάνω στο θέμα.

ΥΓ 2 Πρέπει να ανοίξουμε τα κεφάλια μας και τα αυτιά μας και να ξεπεράσουμε τα ταμπου σε τέτοια "σκληρά" θέματα,γιατί μόνο έτσι δίνουμε λύση στο πρόβλημα!Οι μεσαιωνισμοί και οι ωχαδερφισμοί στα σπίτια σας.

3 σχόλια:

  1. Μάνο μου ωραίο και εντός του πνεύματος σουρεαλιστικό το post σου.
    Ετοιμάζω όμως και την ιδρυτική μας διακήρυξη που έχει προτεραιότητα και θα την αναρτήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζοντας το βιβλίο του Πετρόπουλου "Το Μπουρδέλο" μαθαίνω ότι η περιοχή του Βαρδάρη ήταν κάποτε η γειτονιά του (πληρωμένου) έρωτα. Και τότε υπήρχαν οι νταβατζήδες και όλο το φάσμα της εκμετάλλευσης που υπάρχει και σήμερα. Μόνο που νταβατζήδες ήταν οι κουτσαβάκηδες και παρόμοιοι τύποι του υποκόσμου. Σήμερα ίσως δεν τους ξεχωρίζεις, μπορεί να οδηγούν και χλιδάτα αυτοκίνητα, να μένουν σε "πολυτελείς μεζονέτες" σε γκλαμουράτες περιοχές (π.χ. Πανόραμα, Ψυχικό) και να το παίζουν και τίμιοι οικογενειάρχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή κίνηση το να μην κρύβεις τα θέματα κάτω απ'το χαλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ό,τι θές κερνάει το κατάστημα...