Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Δυναμικό Ξεκίνημα

Κατ' αρχήν ας καλωσορίσω τα παιδιά του ιστολογίου καθώς και τους αναγνώστες του. Γίνεται εξαιρετική δουλεία και προσπάθεια με πολλές συνεντεύξεις από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου,αληθινούς καλλιτέχνες,ιδεολογικά κατατοπισμένους που γνωρίζουν καλύτερα τη ζωή και την αξία της,προσδίδοντας κύρος στο ιστολόγιο και παρέχοντας "τροφή" για σκέψη. Ας συστηθώ κι εγώ λοιπόν,Ιωσήφ Μ. λέγομαι,Βυρωνιώτης και προπάντων μαθητής 3ης Λυκείου. Ξεκίνησα να γράφω ύστερα από πρόσκληση του Mr. Arvulas στο προηγούμενο μπλογκ του,προσπαθώντας να συμβάλλω μαζί με την υπόλοιπη συγγραφική ομάδα
Καλή αρχή για όλους λοιπόν,διατηρώντας τον πήχη ψηλά και μην πτοείστε για τίποτα. Εμείς εδώ θα είμαστε να κράζουμε,να γιουχάρουμε και να βάζουμε κόσμο και κοσμάκη στη θέση του.

ΥΓ1. Φίλε Σιωπή στον Συρμό,ανήκω και 'γω στους αμαρτωλούς εκείνους που πιστεύουν τη συνύπαρξη σταγόνων με σπίθες. Και θα συνεχίσω να το πιστεύω ώσπου να συνυπάρξει η λογική με την τρέλα. Καλύτερα να ξυπνάς ελπίζοντας σε μια ουτοπία παρά να κοιμάσαι μ' αυτήν.

ΥΓ2. Αλίμονο στους ξεπεσμένους. Μια απ' τις αγαπημένες μου φράσεις,θυμίζοντας μας ότι η αξιοπρέπεια είναι ο φύλακας άγγελος μας. Κι ότι ο σουρεαλισμός είναι όντως υπαρκτός.

3 σχόλια:

  1. σιγουρα το κυνηγι προς την ουτοπια ειναι ανεφικτο...αλλα σημασια εχει το ταξιδι....σε αυτο το μπλογκ απλα θα προσπαθησουμε να την αγγιξουμε...Επισης θελουμε να κανουμε τον κοσμο να δει τα πραγματα καπως πιο διαφορετικα..γιατι η κριση που βιωνουμε ειναι πρωτα αξιων και οχι οικονομικη κριση...καθως πρωτα χασαμε την αξιοπρεπεια μας και μετα τα πεντε ευρω απο τις τσεπες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Mr Arvulas Μου γράψατε τον Ιανουάριο και με μεγάλη χαρά σας στέλνω post μου. Δυστυχώς δε γνωρίζω πώς να το κάνω δίχως να σας κουράσω. Αν δεν είναι κόπος στείλτε μου μιά συμβουλή... Παρακαλώ!!!
    http://daphnechronopoulou.blogspot.com/2011/02/you-ve-got-to-have-balls-to-wear-skirt.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο υπάρχουν παιδιά σαν και εσάς, υπάρχει ελπίδα !. Να συνεχίσετε δυναμικά, και να βάζετε τα πράγματα σε μία τάξη όπου δεν υπάρχει και πρέπει να μπει.

    Συμφωνώ απολύτως με το Υ.Σ 2. Το λέω και εγώ. Είναι εφαρμογή ζωής και τιμής.

    Καλώς σας βρήκα. Καλή συνέχεια :) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ό,τι θές κερνάει το κατάστημα...